Vykošťovací nůž - 16 cm - Katai
Ručně kovaný nůž s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva je vhodný na vykoštění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kolem kloubů.
Ručně kovaný vykošťovací nůž 16 cm, FORGED Katai v dárkovém balení
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
- Délka čepele 16 cm
- Tloušťka čepele 2 mm
- Vyrobeno z japonské oceli VG10
- Rukojeť z kořenového dřeva ošetřeného pryskyřicí
- Tvrdost 60° Rockwella
- Úhel broušení 22°
- Ručně kovaný v 5ti vrstvách
- Baleno v luxusní dřevěné krabičce
- Záruka 10 let
- Vyrobeno v Nizozemsku
Při navrhování série kovaných nožů Katai nizozemské značky FORGED byl kladen důraz na poutavý design a kvalitní provedení. Ostří je ručně kované v 5ti vrstvách japonské oceli VG10. Rukojeť je vyrobena z kořenového dřeva, které se ošetří pryskyřicí, poté se vylisuje a nakonec vyřeže. Každý nůž je tak jedinečný a originální. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design!
Nizozemská značka FORGED představuje speciální a nápaditou kolekci ručně kovaných kuchyňských nožů z japonské oceli. Díky kvalitnímu provedení, krásnému balení a tradičnímu řemeslnému způsobu výroby zaplesá nejedno srdce milovníka nožů. Nože jsou zabalené do elegantní dárkové krabičky z páleného dřeva. Ruční výroba, kovářské řemeslo a kvalitní zpracování činí z každého nože FORGED jedinečný a vysoce kvalitní produkt. Nechte se unést sériemi Olive, Katai, VG10, Brute, Intense či Churrasco! Ke každému noži si také můžete dokoupit luxusní kožené pouzdro pro optimální ochranu čepele.
Kategorie: | Katai |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Délka čepele nože: | 16cm |