Stojan na drůbež
skladem posíláme do 48 hodin
Pečené kuře patří mezi velmi populární pokrmy připravované na grilu. Ne pokaždé je však nádherně vláčné, jemné a rovnoměrně křupavé na povrchu. Stojan na kuře a další drůbež se postará o zaručeně perfektní výsledek!
Pečené kuře patří mezi velmi populární pokrmy připravované na grilu. Ne pokaždé je však nádherně vláčné, jemné a rovnoměrně křupavé na povrchu. Stojan na kuře a další drůbež se postará o zaručeně perfektní výsledek! Opravdu praktický doplněk při grilování oceníte i z důvodu úspory místa. Střed stojanu na grilování kuřete lze naplnit pivem, vínem či jinou tekutinou o objemu až 250 ml, která se v průběhu grilování odpařuje a maso tak získá nezaměnitelnou chuť. S pečícím držákem na drůbež z nerezové oceli bez problémů ugrilujete celé kuře, po kterém se jen zapráší. S odnímatelnou rukojetí a se svými rozměry se vejde téměř na jakýkoliv gril.
- Ideální pro přípravu kuřete „na plechovce piva“
- Střední nádoba má objem 250 ml
- Odnímatelná rukojeť
- Materiál: nerezová ocel
Jsme RÖSLE
Více než 130 let se věnujeme produktům a příslušenství pro venkovní vaření. Naše výrobky vynikají kvalitním zpracováním, špičkovými technologiemi a moderním designem.
Víme, co chceme. Chceme být pro naše zákazníky partnerem a stát po jejich boku při vaření a grilování. Chceme spokojené zákazníky. To je náš cíl.
Od roku 2021 dováží do České republiky grily a příslušenství RÖSLE společnost Banador.
Banador je velkoobchod, který již více než 15 let nabízí produkty v prvotřídní kvalitě, poskytuje technické poradenství a servis zákazníkům. Výběrem kvalitních výrobků jejich práce však ani zdaleka nekončí – ke všem produktům v sortimentu poskytuje také odpovídající záruku a servis.
Historie
Skupina společností RÖSLE se vyvinula z malého, ale velmi inovativního řemeslného podniku. Klempíř Karl Theodor Rösle založil svou společnost v roce 1888 a spolu se svými tovaryši a pomocníky zpočátku vyráběl pouze výrobky a doplňky pro stavebnictví a pro odvodnění střech.
Vše pod názvem RÖSLE v malých prostorách v centru města Marktoberdorf. Již v roce 1903 úspěšně přidal Karl Rösle do sortimentu novou produktovou řadu: nádobí a kuchyňské náčiní. Od té doby prodeje obou produktových skupin rostou a produkty jsou nabízeny ve více než 50ti zemích světa.
V roce 1985, přibližně tedy po 100 letech od založení firmy, se její vlastníci, výhradně členové rodiny RÖSLE, rozhodli tyto dvě divize fyzicky oddělit. Výrobky pro odvodnění střech se nabízejí výhradně pod názvem GRÖMO a nádobí, rozšířené o kvalitní grily a grilovací příslušenství, pod názvem RÖSLE.